Brygger: Håvard Mork Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13B Krydret øl OG: 1,066 FG: 1,014 Mengde vørter: 54,0l Mengde ferdig øl: 44,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 14,7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter, Crystal malt, Dark crystal malt, Roasted barley, Pale chocolat [B]Humle og krydder[/B] Hallertau North brew 3%, Fuggle 5%, Nellik spiker, Kanel stang og Appelsin skall [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: California wlp001 Gjærmengde: 2 stk rør Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. oktober 2015 Flasket: 22. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N