Brygger: Håvard Mork
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13B Krydret øl
OG: 1,066
FG: 1,014
Mengde vørter: 54,0l
Mengde ferdig øl: 44,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 41,0
Beregnet farge: 14,7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter, Crystal malt, Dark crystal malt, Roasted barley, Pale chocolat

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau North brew 3%, Fuggle 5%, Nellik spiker, Kanel stang og Appelsin skall

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: California wlp001
Gjærmengde: 2 stk rør
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. oktober 2015
Flasket: 22. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N