Brygger: Mats Øksne
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1,070
FG: 1,017
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 7,3%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 66,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8.5kg Pale Malt
0.6 Caramunich
0.5 Chocolate
0.2 Black Patent
0.1 Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
20g Citra@60 min
20g Citra@10 min
25g Citra@5 min
35g Citra@1 min
50g Citra@8 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesk 60 minutter@69 grader

Batch Sparge

Kok 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
14 dager@19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. november 2014
Flasket: 22. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N