Brygger: Mats Øksne Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,070 FG: 1,017 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 7,3% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 66,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8.5kg Pale Malt 0.6 Caramunich 0.5 Chocolate 0.2 Black Patent 0.1 Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] 20g Citra@60 min 20g Citra@10 min 25g Citra@5 min 35g Citra@1 min 50g Citra@8 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesk 60 minutter@69 grader Batch Sparge Kok 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 14 dager@19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. november 2014 Flasket: 22. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N