Brygger: Lars Stylo Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7C Belgisk wit OG: 1056 FG: 1014 Mengde vørter: 56,0l Mengde ferdig øl: 49,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 13,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,0 kg Pilsner malt 5,0 kg Hvete malt 0,5 kg Munich 0,75 kg Flaket mais [B]Humle og krydder[/B] 30g Perle kokes i 60 min 50g Hallertau Mittelfruh kokes i 10 min 40g Appelsinskall revet kokes i 5 min 40g Sitronskall kokes i 5 min 20g Koriander(knust) kokes i 5 min [B]Andre ingredienser[/B] 1tab Whirfloc kokes i 15 min 2ts Gjærnæring kokes i 10 min [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking: 75min @ 67gr. Utmesking: 75min @ 78gr. (meskekar) [B]Gjæring[/B] Gjærtype: MJ M21 Belgian Wit Gjærmengde: 2 poser Informasjon om gjæring: Vørter nedkjølt til 25gr, gjær tilsatt dunk. Gjæret i 16 dager før flasking i 19-22gr. [B]Kommentarer[/B] 56l før kok, 51l etter kok, 49l på gjæringsdunk. CO2: 5,5gr sukker pr l øl tilsatt i dunk før flasking. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. januar 2018 Flasket: 22. januar 2018 Filtrert: Ja Karbonering: F