Brygger: Lars Stylo
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7C Belgisk wit
OG: 1056
FG: 1014
Mengde vørter: 56,0l
Mengde ferdig øl: 49,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 13,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,0 kg Pilsner malt 
5,0 kg Hvete malt 
0,5 kg Munich
0,75 kg Flaket mais

[B]Humle og krydder[/B]
30g Perle kokes i 60 min
50g Hallertau Mittelfruh kokes i 10 min
40g Appelsinskall revet kokes i 5 min
40g Sitronskall kokes i	5 min 
20g Koriander(knust) kokes i 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1tab Whirfloc kokes i 15 min 
2ts Gjærnæring kokes i 10 min

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking: 75min @ 67gr.
Utmesking: 75min @ 78gr. (meskekar)

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: MJ M21 Belgian Wit
Gjærmengde: 2 poser
Informasjon om gjæring:
Vørter nedkjølt til 25gr, gjær tilsatt dunk. 
Gjæret i 16 dager før flasking i 19-22gr.

[B]Kommentarer[/B]
56l før kok, 51l etter kok, 49l på gjæringsdunk.

CO2: 5,5gr sukker pr l øl tilsatt i dunk før flasking.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. januar 2018
Flasket: 22. januar 2018
Filtrert: Ja
Karbonering: F