Brygger: Helge Skram
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 1062
FG: 1016
Mengde vørter: 36,0l
Mengde ferdig øl: 34,0l
Alkoholstyrke: 6,0%
Beregnet IBU: 39,0
Beregnet farge: 66 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,5kg Pale Ale malt MO
0,82kg Munich malt 10L
0,54kg Caramel/Crystal 60L
0,41kg Chocolate malt 600EBC
0,30kg Black Patent 1400EBC
0,20kg Oats

[B]Humle og krydder[/B]
82g East Kent Goldings 60min
25g Fuggles 15min
25g East Kent Goldings 5min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc 2 tab 10min.
Vannjustering meske vann:
1,6g Gips, 5,0g CaCl, 4,0g bakepulver og 9g Kalk, som blandes med malten

[B]Meskeinformasjon[/B]
66,0 gradC 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: White Labs WPL002
Gjærmengde: 500mL 
Informasjon om gjæring:
19,5 gradC i 2 uker
Ettergjøring på flaske

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. november 2014
Flasket: 18. november 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N