Brygger: Helge Skram Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1062 FG: 1016 Mengde vørter: 36,0l Mengde ferdig øl: 34,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 39,0 Beregnet farge: 66 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,5kg Pale Ale malt MO 0,82kg Munich malt 10L 0,54kg Caramel/Crystal 60L 0,41kg Chocolate malt 600EBC 0,30kg Black Patent 1400EBC 0,20kg Oats [B]Humle og krydder[/B] 82g East Kent Goldings 60min 25g Fuggles 15min 25g East Kent Goldings 5min [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc 2 tab 10min. Vannjustering meske vann: 1,6g Gips, 5,0g CaCl, 4,0g bakepulver og 9g Kalk, som blandes med malten [B]Meskeinformasjon[/B] 66,0 gradC 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: White Labs WPL002 Gjærmengde: 500mL Informasjon om gjæring: 19,5 gradC i 2 uker Ettergjøring på flaske [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. november 2014 Flasket: 18. november 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N