Brygger: Jonas Hovde Pedersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1058
FG: 1014
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 71,9
Beregnet farge: 12,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12 kg palemalt
0,3 kg Crystal 130 EBC

[B]Humle og krydder[/B]
30 g Citra, 60 min, 13,5 %alfa
40 g Citra, 20 min, 13,5 %alfa
50 g Citra, 15 min, 13,5 %alfa
60 g Citra, 10 min, 13,5 %alfa
110 g Citra, 5 min, 13,5 %alfa
100 g Citra, tørr 8 dager, 13,5 %alfa

[B]Andre ingredienser[/B]
0,5 ts gjærnæring
0,5 ts supermoss

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 66 grader C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP051
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
14 dager på 20 grader C

[B]Kommentarer[/B]
280 gram sukker til 50 liter øl for karbonering

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 21. oktober 2015
Flasket: 7. november 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N