Brygger: Jonas Hovde Pedersen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1058 FG: 1014 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 71,9 Beregnet farge: 12,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12 kg palemalt 0,3 kg Crystal 130 EBC [B]Humle og krydder[/B] 30 g Citra, 60 min, 13,5 %alfa 40 g Citra, 20 min, 13,5 %alfa 50 g Citra, 15 min, 13,5 %alfa 60 g Citra, 10 min, 13,5 %alfa 110 g Citra, 5 min, 13,5 %alfa 100 g Citra, tørr 8 dager, 13,5 %alfa [B]Andre ingredienser[/B] 0,5 ts gjærnæring 0,5 ts supermoss [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 66 grader C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP051 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: 14 dager på 20 grader C [B]Kommentarer[/B] 280 gram sukker til 50 liter øl for karbonering [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. oktober 2015 Flasket: 7. november 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N