Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1052 FG: 1016 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 4,7% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Mild ale malt (muntons) 4780 Pale crytal 460 Dark crytal 240 Pale chocolate 80 Amber malt (Thomas fawcett) 240 [B]Humle og krydder[/B] Northdown 9% 60 min, 33 g. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min. 78 grader i 15 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp007 Gjærmengde: 1 liter Starter Informasjon om gjæring: 18 grader i 1 uke. 19 grader i 2 uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: F