Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5A Engelsk brown ale
OG: 1052
FG: 1016
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Mild ale malt (muntons) 4780
Pale crytal 460
Dark crytal 240
Pale chocolate 80
Amber malt (Thomas fawcett) 240

[B]Humle og krydder[/B]
Northdown 9% 60 min, 33 g.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min. 
78 grader i 15 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp007
Gjærmengde: 1 liter Starter
Informasjon om gjæring:
18 grader i 1 uke. 19 grader i 2 uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: F