Brygger: øyvind kostøl amdam Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1056 FG: 1016 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,2% Beregnet IBU: 25,01 Beregnet farge: 28,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,5 kg best malz pale malt 4,5 kg tf maris otter pale malt 1.2 kg cara crystal 120 ebc 0.5 kg caramalt 30 ebc 0.3 kg dark crystal 300 ebc 60 gram chocolate malt 1175 ebc [B]Humle og krydder[/B] 19 g perle i 60 min. 25 g chinook i 15 min 35 g simcoe blome i 10 min 15 g nelson sauvin i 0 min 15 g horizon i 0 min Tørrhumle tilsatt etter 7 dager gjering: 10 gram simcoe blome 20 gram athanum [B]Andre ingredienser[/B] Ingen [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket ved 65 °c i 60 min, der vi rørte rundt i vørteren med gjevne mellomrom. Hadde sirkulasjonspumpe på kontinuerlig under hele meskeprosessen. Brukte så 15 min. På å øke temperatur fra 65 - 75 °C. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: white labs wlp 001 Gjærmengde: 35 ml Informasjon om gjæring: Gjæret i 14 dager ved 18-20 °c. [B]Kommentarer[/B] En amberale brygget på ved åpningen til Stad skipstunell [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. februar 2016 Flasket: 27. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N