Brygger: Frode Salte
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1076
FG: 1020
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 24,5l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 63,0
Beregnet farge: 118 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter Pale Malt - 63,7%
Roasted Barley - 6,2%
Black Malt - 4,3%
Chocolate Malt - 4,3%
Brown Malt - 1,8%
Carapils - 1,8%
Caramel/Crystal 80L - 1,8%
Carafa lll - 0,6%
1,5 kg Corn Sugar 15,4 %

[B]Humle og krydder[/B]
66 gr. Magnum 90 min
37,5 EKG 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader I 75 min
76 grader I 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP007
Gjærmengde: 2 stk. i starter 1,5
Informasjon om gjæring:
12 dager 19 grader
2 dager 21 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. februar 2015
Flasket: 23. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F