Brygger: Frode Salte Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1076 FG: 1020 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 24,5l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 63,0 Beregnet farge: 118 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Pale Malt - 63,7% Roasted Barley - 6,2% Black Malt - 4,3% Chocolate Malt - 4,3% Brown Malt - 1,8% Carapils - 1,8% Caramel/Crystal 80L - 1,8% Carafa lll - 0,6% 1,5 kg Corn Sugar 15,4 % [B]Humle og krydder[/B] 66 gr. Magnum 90 min 37,5 EKG 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader I 75 min 76 grader I 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP007 Gjærmengde: 2 stk. i starter 1,5 Informasjon om gjæring: 12 dager 19 grader 2 dager 21 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. februar 2015 Flasket: 23. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F