Brygger: Ole Jakob Hepsø Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8E Moderne porter og stout OG: 1,056 FG: 1,016 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 53,0 Beregnet farge: 85 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3.59 kg Viking Malt Pale Malt 0.42 kg CHÂTEAU MUNICH 0.30 kg CHÂTEAU CHOCOLAT 0.30 kg CHÂTEAU ROASTED BARLEY 0.27 kg Viking Malt Crystal 150 0.19 kgCHÂTEAU CARA BLOND® 0.19 kg Viking Malt Wheat 0.17 kg Vikingmalt Peated malt [B]Humle og krydder[/B] 53 g Perle 7,60% 60 min 44 g Willamette 5,70% 5 min [B]Andre ingredienser[/B] 30 gram Oak Chips - 7 dager [B]Meskeinformasjon[/B] 52 C - 10 min 68 C - 60 min 73 C - 30 min 78 C - 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 1056 American Ale Gjærmengde: 2 liter starter Informasjon om gjæring: 14 dager på 19C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N