Brygger: Ole Jakob Hepsø 
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8E Moderne porter og stout
OG: 1,056
FG: 1,016
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 53,0
Beregnet farge: 85 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3.59 kg Viking Malt Pale Malt
0.42 kg CHÂTEAU MUNICH
0.30 kg CHÂTEAU CHOCOLAT
0.30 kg CHÂTEAU ROASTED BARLEY
0.27 kg Viking Malt Crystal 150
0.19 kgCHÂTEAU CARA BLOND®
0.19 kg Viking Malt Wheat
0.17 kg Vikingmalt Peated malt

[B]Humle og krydder[/B]
53 g Perle 7,60% 60 min
44 g Willamette 5,70% 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
30 gram Oak Chips - 7 dager

[B]Meskeinformasjon[/B]
52 C - 10 min
68 C - 60 min
73 C - 30 min
78 C - 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 1056 American Ale
Gjærmengde: 2 liter starter
Informasjon om gjæring:
14 dager  på 19C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N