Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1101
FG: 1027
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 39,0l
Alkoholstyrke: 9,9%
Beregnet IBU: 81,0
Beregnet farge: 145 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale
Oats
Brown
Black
Chocolate
Roasted
Crystal

[B]Humle og krydder[/B]
Warrior
Chinook
Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
67c - 75min
72c - 10min
78c - 10min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: Mye, topphøstet
Informasjon om gjæring:
18c med stigning til 21c.

[B]Kommentarer[/B]
Medbrygger: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. desember 2018
Flasket: 25. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F