Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1101 FG: 1027 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 39,0l Alkoholstyrke: 9,9% Beregnet IBU: 81,0 Beregnet farge: 145 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Oats Brown Black Chocolate Roasted Crystal [B]Humle og krydder[/B] Warrior Chinook Cascade [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 67c - 75min 72c - 10min 78c - 10min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: Mye, topphøstet Informasjon om gjæring: 18c med stigning til 21c. [B]Kommentarer[/B] Medbrygger: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. desember 2018 Flasket: 25. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F