Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 68 FG: 20 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 37,55l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7630 gr. Pilsner, EBC 3 2000 gr. Vienna, EBC 6 1490 gr. Crystal malt, EBC 150 400 gr. Crystal malt, EBC 400 280 gr. Caramalt, EBC 35 200 gr. Pale crystal Malt, EBC 70 500 gr. Spraymalt lys, EBC 12 [B]Humle og krydder[/B] 30 gr. Amarillo, IBU 8,4 tid 01:00 16 gr. Hallertau Mittelfruh, IBU 3,9 tid 01:00 14 gr. Saaz, IBU 3,9 tid 01:00 30 gr. Sterling, IBU 4 tid 00:10 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 67 grader 67 grader 75 min. 78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 German Bock Gjærmengde: Slurry 524 ml. Informasjon om gjæring: 9-10 grader 29 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. februar 2015 Flasket: 19. september 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F