Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Klassisk norsk juleøl
OG: 68
FG: 20
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 37,55l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 41 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7630 gr. Pilsner, EBC 3
2000 gr. Vienna, EBC 6
1490 gr. Crystal malt, EBC 150
400 gr. Crystal malt, EBC 400
280 gr. Caramalt, EBC 35
200 gr. Pale crystal Malt, EBC 70
500 gr. Spraymalt lys, EBC 12

[B]Humle og krydder[/B]
30 gr. Amarillo, IBU 8,4 tid 01:00
16 gr. Hallertau Mittelfruh, IBU 3,9 tid 01:00
14 gr. Saaz, IBU 3,9 tid 01:00
30 gr. Sterling, IBU 4 tid 00:10

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 67 grader
67 grader 75 min.
78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833 German Bock 
Gjærmengde: Slurry 524 ml.
Informasjon om gjæring:
9-10 grader 29 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. februar 2015
Flasket: 19. september 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F