Brygger: Aleksander Andersen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7A Weizen/Weissbier
OG: 1046
FG: 1010
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 47,0l
Alkoholstyrke: 4,7%
Beregnet IBU: 13,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertauer Mittelfrueh

[B]Andre ingredienser[/B]
--

[B]Meskeinformasjon[/B]
-

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp300
Gjærmengde: -
Informasjon om gjæring:
-

[B]Kommentarer[/B]
-

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. juli 2017
Flasket: 1. august 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N