Brygger: Ole Kristian Nylund Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,085 FG: 1,024 Mengde vørter: 17,0l Mengde ferdig øl: 16,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 60,0 Beregnet farge: 135 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt - 5400 g Munich malt - 400 g Roasted barley - 400 g Dark crystal - 300 g Pale crystal - 200 g Pale chokolate - 200 g Chokolate malt - 200 g Light DME - 200 g Special B - 100 g [B]Humle og krydder[/B] 47 g Magnum (12%) - 60 min 20 g Northern Brewer (9,2 %) - 15 min 20 g East Kent Goldings (6,5 %) - 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 90 minutter - BIAB [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 1,7 liter starter Informasjon om gjæring: 20-22 grader i 19 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. mars 2014 Flasket: 11. april 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N