Brygger: Ole Kristian Nylund
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9E Imperial stout
OG: 1,085
FG: 1,024
Mengde vørter: 17,0l
Mengde ferdig øl: 16,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 60,0
Beregnet farge: 135 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt - 5400 g
Munich malt - 400 g
Roasted barley - 400 g
Dark crystal - 300 g
Pale crystal - 200 g
Pale chokolate - 200 g
Chokolate malt - 200 g
Light DME - 200 g
Special B - 100 g

[B]Humle og krydder[/B]
47 g Magnum (12%) - 60 min
20 g Northern Brewer (9,2 %) - 15 min
20 g East Kent Goldings (6,5 %) - 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 90 minutter - BIAB

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 1,7 liter starter
Informasjon om gjæring:
20-22 grader i 19 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. mars 2014
Flasket: 11. april 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N