Brygger: Linnea Fagernæs
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,060
FG: 1,019
Mengde vørter: 100,0l
Mengde ferdig øl: 95,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 22,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt - 18000g
Sauer Malt - 2000g
Munich Malt - 2000g
Biscuit Malt - 700g
Melanoidin Malt - 500g
Special B - 100g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle - 80g, 60 min
Perle - 100g, 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 degrees for 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP550
Gjærmengde: 2
Informasjon om gjæring:
Two step starter for the yeast.
Fermentation: 2 weeks, 22 degrees, with last two days with colder teperature.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. desember 2014
Flasket: 17. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N