Brygger: Linnea Fagernæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,060 FG: 1,019 Mengde vørter: 100,0l Mengde ferdig øl: 95,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt - 18000g Sauer Malt - 2000g Munich Malt - 2000g Biscuit Malt - 700g Melanoidin Malt - 500g Special B - 100g [B]Humle og krydder[/B] Perle - 80g, 60 min Perle - 100g, 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 degrees for 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP550 Gjærmengde: 2 Informasjon om gjæring: Two step starter for the yeast. Fermentation: 2 weeks, 22 degrees, with last two days with colder teperature. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. desember 2014 Flasket: 17. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N