Brygger: Kristian Rikvold-Jess
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13F Klassisk norsk juleøl
OG: 1,064
FG: 1,015
Mengde vørter: 52,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
66,5 % Pilsmalt
7,5 % Carared
7,5 % Dark crystal
7,5 % Munich dark
4,0 % molasses
3,5 % mørk candissukker
3,5 % falket hvete

[B]Humle og krydder[/B]
40 g columbus @ 90 min
100 g cascade @ 15 min
100 g cascade @ 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring + vannjustering

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min @ 67C
10 min @ 76 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP920
Gjærmengde: Repitchet
Informasjon om gjæring:
14 dager på 10 C
Tappet på fat og lagret 6 mnd før flasking.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. februar 2016
Flasket: 7. september 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: F