Brygger: Kristian Rikvold-Jess Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13F Klassisk norsk juleøl OG: 1,064 FG: 1,015 Mengde vørter: 52,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 66,5 % Pilsmalt 7,5 % Carared 7,5 % Dark crystal 7,5 % Munich dark 4,0 % molasses 3,5 % mørk candissukker 3,5 % falket hvete [B]Humle og krydder[/B] 40 g columbus @ 90 min 100 g cascade @ 15 min 100 g cascade @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring + vannjustering [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min @ 67C 10 min @ 76 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP920 Gjærmengde: Repitchet Informasjon om gjæring: 14 dager på 10 C Tappet på fat og lagret 6 mnd før flasking. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. februar 2016 Flasket: 7. september 2016 Filtrert: Nei Karbonering: F