Brygger: Alex Reitan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10D Saison
OG: 1,053
FG: 1,009
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsmalt
Hvetemalt
Spraymalt
Brunt sukker
Spesialmalt

[B]Humle og krydder[/B]
Blanc Hallertau
East kent goldings
Sitronskall
Grapefruktskall
Korianderfrø
Grains of paradise

[B]Andre ingredienser[/B]
Irish moss

[B]Meskeinformasjon[/B]
Tilsatt på 52 grader opp til 67 i en time
Mashout på 75

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wlp 550
Gjærmengde: 1 rør
Informasjon om gjæring:
gjæret på 22 grader i 12 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. oktober 2015
Flasket: 19. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N