Brygger: Alex Reitan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10D Saison OG: 1,053 FG: 1,009 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsmalt Hvetemalt Spraymalt Brunt sukker Spesialmalt [B]Humle og krydder[/B] Blanc Hallertau East kent goldings Sitronskall Grapefruktskall Korianderfrø Grains of paradise [B]Andre ingredienser[/B] Irish moss [B]Meskeinformasjon[/B] Tilsatt på 52 grader opp til 67 i en time Mashout på 75 [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp 550 Gjærmengde: 1 rør Informasjon om gjæring: gjæret på 22 grader i 12 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. oktober 2015 Flasket: 19. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N