Brygger: Tarjei Tverråen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9C Foreign extra stout OG: 1,072 FG: 1,020 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,5l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 44,0 Beregnet farge: 77 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7kg Maris otter 0,4kg black patent 0,3kg chocolate malt 600 0,35kg crystal 70ebc 0,35kg crystal 120ebc [B]Humle og krydder[/B] kent golding 5% 114g @60' [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 69grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: s-04 Gjærmengde: 17g Informasjon om gjæring: Tørrgjær rett i karet, Ristet et min. 20grader i to uker. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2015 Flasket: 30. januar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N