Brygger: Tarjei Tverråen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9C Foreign extra stout
OG: 1,072
FG: 1,020
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,5l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 44,0
Beregnet farge: 77 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7kg Maris otter
0,4kg black patent
0,3kg chocolate malt 600
0,35kg crystal 70ebc
0,35kg crystal 120ebc

[B]Humle og krydder[/B]
kent golding 5% 114g @60'

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
69grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: s-04
Gjærmengde: 17g
Informasjon om gjæring:
Tørrgjær rett i karet, Ristet et min. 20grader i to uker.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2015
Flasket: 30. januar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N