Brygger: Gøran Berdal
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,054
FG: 1,012
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 45,0l
Alkoholstyrke: 5,6%
Beregnet IBU: 38,3
Beregnet farge: 13,1 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Munich malt lys 1,2 kg
Marris Otter pale malt 9 kg
Caramunich I 0,5 kg

[B]Humle og krydder[/B]
40 g centennial 8,5 AA% 60 min
50 g centennial 8,5 AA% 15 min
50 g centennial 8,5 AA% 5 min 
50 g centennial 8,5 AA% 2 min
84 g centennial 8,5 AA% 0 min
100 g galaxy 14,2 AA% tørrhumlet etter 1 uke

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk på 65˙C
45 min på 68˙C
15 min på 75˙C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Gjæret på plastkar på 22˙C i 4 uker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 5. januar 2016
Flasket: 5. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N