Brygger: Gøran Berdal Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,054 FG: 1,012 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 45,0l Alkoholstyrke: 5,6% Beregnet IBU: 38,3 Beregnet farge: 13,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Munich malt lys 1,2 kg Marris Otter pale malt 9 kg Caramunich I 0,5 kg [B]Humle og krydder[/B] 40 g centennial 8,5 AA% 60 min 50 g centennial 8,5 AA% 15 min 50 g centennial 8,5 AA% 5 min 50 g centennial 8,5 AA% 2 min 84 g centennial 8,5 AA% 0 min 100 g galaxy 14,2 AA% tørrhumlet etter 1 uke [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk på 65˙C 45 min på 68˙C 15 min på 75˙C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Gjæret på plastkar på 22˙C i 4 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 5. januar 2016 Flasket: 5. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N