Brygger: Torleif Haug Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 1,056 FG: 1,018 Mengde vørter: 26,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.60 kg T.Fawcett Maris Otter 0.30 kg Best Dark Caramel 0.20 kg T. Fawcett Black Malt 0.20 kg T. Fawcett Pale Chocolate 1.80 kg Bryggselv mørk maltekstrakt [B]Humle og krydder[/B] 50g East Kent Goldings 4.5%, 60 min 15g East Kent Goldings 4.5%, 10 min [B]Andre ingredienser[/B] Foam control Whirlfloc pH 5.2 stabilizer [B]Meskeinformasjon[/B] BIAB 60 min @ 67C Hever temp til 77C før posen tas ut. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 11.5g Informasjon om gjæring: Pitchet ved 18C 17 dager v/ 21-22C [B]Kommentarer[/B] 5g/l priming-sukker. Ekstrakt tilsatt ved kokestart. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 24. august 2013 Flasket: 10. september 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N