Brygger: Sondre Hågensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1059
FG: 1012
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 6,2%
Beregnet IBU: 72,0
Beregnet farge: 22 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Rugmalt
caramel malt
munich

[B]Humle og krydder[/B]
Chinnok
Simcoe

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: MangroveJack M44
Gjærmengde: en pose
Informasjon om gjæring:
19grader og opp til 22grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. august 2017
Flasket: 11. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N