Brygger: Sondre Hågensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1059 FG: 1012 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 6,2% Beregnet IBU: 72,0 Beregnet farge: 22 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Rugmalt caramel malt munich [B]Humle og krydder[/B] Chinnok Simcoe [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: MangroveJack M44 Gjærmengde: en pose Informasjon om gjæring: 19grader og opp til 22grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. august 2017 Flasket: 11. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N