Brygger: Magnus Line Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2C Märzen OG: 1,054 FG: 1,015 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,5 kg Vienna 1,4 kg Munich 1,4 kg Pilsner 0,2 kg Cara crystal 0,1 kg Special B 0,2 kg Melanoidin [B]Humle og krydder[/B] Saaz 65 g Saaz 25 g [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Infusjon 67 grader i 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP029 Gjærmengde: ~300 mrd. celler Informasjon om gjæring: Pitch @ 15 grader. Gjæret på 10 grader i 5 dager. Så 20 grader i 6 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. februar 2016 Flasket: 21. februar 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N