Brygger: Magnus Line
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2C Märzen
OG: 1,054
FG: 1,015
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2,5 kg Vienna
1,4 kg Munich
1,4 kg Pilsner
0,2 kg Cara crystal
0,1 kg Special B
0,2 kg Melanoidin

[B]Humle og krydder[/B]
Saaz 65 g
Saaz 25 g

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Infusjon 67 grader i 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP029
Gjærmengde: ~300 mrd. celler
Informasjon om gjæring:
Pitch @ 15 grader. Gjæret på 10 grader i 5 dager. Så 20 grader i 6 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 7. februar 2016
Flasket: 21. februar 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N