Brygger: Joar Eitrheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1075
FG: 1017
Mengde vørter: 42,0l
Mengde ferdig øl: 36,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 80,0
Beregnet farge: 21 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pils
Wheat
Caramel
Munich
Vienna
Honey
DME
Dextrose

[B]Humle og krydder[/B]
Warrior
Citra
Galaxy
Simcoe
Mosaic
Amarillo
Fortnight

[B]Andre ingredienser[/B]
Servomyces gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
60min på 65c
10min på 78c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP051
Gjærmengde: 3pk
Informasjon om gjæring:
18c

[B]Kommentarer[/B]
Medbryggger: Garasjen Mikrobryggeri

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. januar 2018
Flasket: 24. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F