Brygger: Joar Eitrheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1075 FG: 1017 Mengde vørter: 42,0l Mengde ferdig øl: 36,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 80,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pils Wheat Caramel Munich Vienna Honey DME Dextrose [B]Humle og krydder[/B] Warrior Citra Galaxy Simcoe Mosaic Amarillo Fortnight [B]Andre ingredienser[/B] Servomyces gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 60min på 65c 10min på 78c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP051 Gjærmengde: 3pk Informasjon om gjæring: 18c [B]Kommentarer[/B] Medbryggger: Garasjen Mikrobryggeri [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 20. januar 2018 Flasket: 24. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F