Brygger: Vidar Bentestuen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 1,055
FG: 1,011
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 5,8%
Beregnet IBU: 13,52
Beregnet farge: 4,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4000g pilsner malt
1000g wheat flaked
130g biscuit malt
200g oat flaked
200g carapils

[B]Humle og krydder[/B]
15g Aurora             60 min
20g styrian golding   1 min
20g East kent g.        1 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
51 grader i 5 min
64 grader i 90 min
78 grader i 5 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wyeast 3711
Gjærmengde: En pakke
Informasjon om gjæring:
Gæret to uker på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. februar 2014
Flasket: 17. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N