Brygger: Vidar Bentestuen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 1,055 FG: 1,011 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 5,8% Beregnet IBU: 13,52 Beregnet farge: 4,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4000g pilsner malt 1000g wheat flaked 130g biscuit malt 200g oat flaked 200g carapils [B]Humle og krydder[/B] 15g Aurora 60 min 20g styrian golding 1 min 20g East kent g. 1 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 51 grader i 5 min 64 grader i 90 min 78 grader i 5 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wyeast 3711 Gjærmengde: En pakke Informasjon om gjæring: Gæret to uker på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. februar 2014 Flasket: 17. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N