Brygger: Einar Michelsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7D Weizenbock OG: 1079 FG: 1020 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 42,0l Alkoholstyrke: 7,7% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 65 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Wheat Malt 5 EBC 8000 g Munich Malt 25 EBC 5000 g Special B 350 EBC 800 g Sauer Malt 5 EBC 400 g Chocolate Wheat 1000 EBC 400 g Cane Sugar (light) 20 EBC 320 g [B]Humle og krydder[/B] Perle 4.9 % 100 g 60 min Hallertauer Mittelfruh 2.7 % 50 g 30 min Tettnanger 2.1 % 25 g 10 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mash step 37 °C 20 min Mash step 52 °C 30 min Mash step 65 °C 60 min Mash step 78 °C 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: 3068 Weihenstephan W Gjærmengde: ca 1 l. slurry Informasjon om gjæring: 2 dager på 17 grader. Resten på 22-23 i romtemp, uten styring [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. september 2016 Flasket: 30. september 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N