Brygger: Einar Michelsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 7D Weizenbock
OG: 1079
FG: 1020
Mengde vørter: 45,0l
Mengde ferdig øl: 42,0l
Alkoholstyrke: 7,7%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 65 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Wheat Malt 5 EBC 8000 g
Munich Malt 25 EBC 5000 g
Special B 350 EBC 800 g
Sauer Malt 5 EBC 400 g
Chocolate Wheat 1000 EBC 400 g
Cane Sugar (light) 20 EBC 320 g

[B]Humle og krydder[/B]
Perle 4.9 % 100 g 60 min
Hallertauer Mittelfruh 2.7 % 50 g 30 min
Tettnanger 2.1 % 25 g 10 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash step 37 °C 20 min
Mash step 52 °C 30 min
Mash step 65 °C 60 min
Mash step 78 °C 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: 3068 Weihenstephan W
Gjærmengde: ca 1 l. slurry
Informasjon om gjæring:
2 dager på 17 grader. Resten på 22-23 i romtemp, uten styring

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. september 2016
Flasket: 30. september 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N