Brygger: Anders Volle Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1082 FG: 1022 Mengde vørter: 45,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 7,9% Beregnet IBU: 90,0 Beregnet farge: 95 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt 7 EBC 9800 g Chocolate Malt 400 g Crystal Malt 135 800 g Roasted Barley 600 g Cara Rye Malt 400 g Dry Medium Extract 1500 g Billington Muscovado 250 EBC 500 g [B]Humle og krydder[/B] Chinook 11.6% 150 g 60 minutes Amarillo 6.5% 100 g 15 minutes Amarillo 6.5% 200 g 5 minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 63 C i 67 min 78 c i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wlp007 Gjærmengde: To rør med starter Informasjon om gjæring: 19-21 c i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. mai 2013 Flasket: 11. juni 2013 Filtrert: Nei Karbonering: F