Brygger: Jørund H. Eggen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 5F Skotsk sterk ale/Wee heavy
OG: 1,070
FG: 1,013
Mengde vørter: 20,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 34 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Munich dark
Caramunich II
Hvetemalt
Havremalt
Stjørdalsmalt
Pale Chocolate malt

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
71 grader i 60 minutter.
78 grader i 10 minutter.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US 05
Gjærmengde: 22 gram
Informasjon om gjæring:
20 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 17. august 2017
Flasket: 29. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F