Brygger: Jørund H. Eggen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5F Skotsk sterk ale/Wee heavy OG: 1,070 FG: 1,013 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 33,0 Beregnet farge: 34 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter Munich dark Caramunich II Hvetemalt Havremalt Stjørdalsmalt Pale Chocolate malt [B]Humle og krydder[/B] EKG [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 71 grader i 60 minutter. 78 grader i 10 minutter. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US 05 Gjærmengde: 22 gram Informasjon om gjæring: 20 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. august 2017 Flasket: 29. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F