Brygger: Odin Lein Strand Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1065 FG: 1012 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 114,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 7kg Pale, 1,1 kg havregryn, 1kg Havremalt, 0,15kg carafoam, 0,15 acid malt, 0,15 Cara blond. [B]Humle og krydder[/B] Azacca, Citra, Amarillo, El Dorado [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Mesket på 67c [B]Gjæring[/B] Gjærtype: TYB Vermont ale Gjærmengde: Ihht til Beersmith Informasjon om gjæring: Gjæret på 21c i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. desember 2016 Flasket: 20. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F