Brygger: Odin Lein Strand
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1065
FG: 1012
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 114,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
7kg Pale, 1,1 kg havregryn, 1kg Havremalt, 0,15kg carafoam, 0,15 acid malt, 0,15 Cara blond.

[B]Humle og krydder[/B]
Azacca, Citra, Amarillo, El Dorado

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesket på 67c

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: TYB Vermont ale
Gjærmengde: Ihht til Beersmith
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 21c i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 30. desember 2016
Flasket: 20. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F