Brygger: Per Olav Fremo Kalvå
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4I Amerikansk amber
OG: 1055
FG: 1012
Mengde vørter: 15,0l
Mengde ferdig øl: 13,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 16,2 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3,1 kg Maris Otter
0,3 kg Munich
0,3 kg Cara gold
0,2 kg Special B

[B]Humle og krydder[/B]
20 g Citra 20 min
20 g Amarillo 10 min
20 g Simcoe 0 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirfloc
Gjærnæring
Kalsiumklorid
Kalsiumsulfat

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min på 67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 2 pakker
Informasjon om gjæring:
18 grader i 10 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 11. februar 2018
Flasket: 23. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N