Brygger: Per Olav Fremo Kalvå Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4I Amerikansk amber OG: 1055 FG: 1012 Mengde vørter: 15,0l Mengde ferdig øl: 13,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 16,2 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3,1 kg Maris Otter 0,3 kg Munich 0,3 kg Cara gold 0,2 kg Special B [B]Humle og krydder[/B] 20 g Citra 20 min 20 g Amarillo 10 min 20 g Simcoe 0 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirfloc Gjærnæring Kalsiumklorid Kalsiumsulfat [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min på 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 2 pakker Informasjon om gjæring: 18 grader i 10 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 11. februar 2018 Flasket: 23. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N