Brygger: Frode Salte Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 1,120 FG: 1,020 Mengde vørter: 13,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 13,5% Beregnet IBU: 59,0 Beregnet farge: 45,4 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter 83 % Caramalt 6,8% Munich Malt 5,1% Special B 3,4% Carapils 1,7% 0,5 kg bordsukker [B]Humle og krydder[/B] 70 g Mosaic 90 min 50 g Bobek (styrian)15 min 60 g Bobek (styrian) 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader I 75 min 15 min 78 bgrader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale-05 Gjærmengde: 2 pk (a 11 gram) Informasjon om gjæring: 19 grader i 12 dager 21 grader i 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. februar 2014 Flasket: 16. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: F