Brygger: Frode Salte
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 1,120
FG: 1,020
Mengde vørter: 13,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 13,5%
Beregnet IBU: 59,0
Beregnet farge: 45,4 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter 83 %
Caramalt 6,8%
Munich Malt 5,1%
Special B 3,4%
Carapils 1,7%

0,5 kg bordsukker

[B]Humle og krydder[/B]
70 g Mosaic  90 min
50 g Bobek (styrian)15 min
60 g Bobek (styrian) 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader I 75 min
15 min 78 bgrader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale-05
Gjærmengde: 2 pk (a 11 gram)
Informasjon om gjæring:
19 grader i 12 dager
21 grader i 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. februar 2014
Flasket: 16. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: F