Brygger: Andreas Olsen Nordahl
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1060
FG: 1016
Mengde vørter: 18,0l
Mengde ferdig øl: 15,0l
Alkoholstyrke: 5,7%
Beregnet IBU: 26,6
Beregnet farge: 62 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
3400 gram Maris Otter pale malt
 400 gram Roasted Barley
 450 gram lettkokt havregryn
 100 gram Chocolate malt
 100 gram Caramel/Crystal malt

[B]Humle og krydder[/B]
30 gram Fuggles 5.0%  60 min
20 gram Fuggles 5.0%  15 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Kalsiumcarbonat 12 gram i mesken.

[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader 60 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP028
Gjærmengde: 2 liter starter.
Informasjon om gjæring:
22 grader 14 dager.
2 uker modning på flaske

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. februar 2013
Flasket: 12. mars 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N