Brygger: Andreas Olsen Nordahl Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8C Oatmeal stout OG: 1060 FG: 1016 Mengde vørter: 18,0l Mengde ferdig øl: 15,0l Alkoholstyrke: 5,7% Beregnet IBU: 26,6 Beregnet farge: 62 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 3400 gram Maris Otter pale malt 400 gram Roasted Barley 450 gram lettkokt havregryn 100 gram Chocolate malt 100 gram Caramel/Crystal malt [B]Humle og krydder[/B] 30 gram Fuggles 5.0% 60 min 20 gram Fuggles 5.0% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] Kalsiumcarbonat 12 gram i mesken. [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader 60 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP028 Gjærmengde: 2 liter starter. Informasjon om gjæring: 22 grader 14 dager. 2 uker modning på flaske [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. februar 2013 Flasket: 12. mars 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N