Brygger: Per Arne Nonsvik Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4G Kölsch OG: 1,050 FG: 1,009 Mengde vørter: 71,0l Mengde ferdig øl: 67,0l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 26,0 Beregnet farge: 5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 15,0 kg. pilsnermalt 0,6 kg. viennamalt 0,3 kg. hvetemalt 0,75 kg. Uncle Ben hurtigris [B]Humle og krydder[/B] 140 g. Hallertau Mittelfrueh 4,8% 60 min 60 g. Hallertau Mittelfrueh 4,8% 15 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min 78 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 029 Gjærmengde: 3 rør i starter Informasjon om gjæring: 17 grader i 8 dager 19 grader i 15 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 13. januar 2015 Flasket: 5. februar 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F