Brygger: Per Arne Nonsvik
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4G Kölsch
OG: 1,050
FG: 1,009
Mengde vørter: 71,0l
Mengde ferdig øl: 67,0l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 26,0
Beregnet farge: 5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
15,0 kg. pilsnermalt
0,6 kg. viennamalt
0,3 kg. hvetemalt
0,75 kg. Uncle Ben hurtigris

[B]Humle og krydder[/B]
140 g. Hallertau Mittelfrueh 4,8% 60 min 60 g. Hallertau Mittelfrueh 4,8% 15 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min
78 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 029 
Gjærmengde: 3 rør i starter
Informasjon om gjæring:
17 grader i 8 dager
19 grader i 15 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 13. januar 2015
Flasket: 5. februar 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F