Brygger: Lars André Tverå Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,046 FG: 1,011 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,6% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 91.4% Weyermann Premium Pilsner 4.9% Chateu Melano 80 EBC 3.7% Weyermann CaraHell [B]Humle og krydder[/B] Magnum - 12g - 60 min Hersbrucker - 10g - 30 min Hersbrucker - 5g - 15 min Hersbrucker - 5g - Flameout [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk: 55* Steg 1: 62*C - 30 min Steg 2: 72*C - 45 min Steg 3: 77*C - 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 838 Gjærmengde: Mye Informasjon om gjæring: 8*C - 21 Dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. januar 2018 Flasket: 22. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F