Brygger: Lars André Tverå
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,046
FG: 1,011
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,6%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
91.4% Weyermann Premium Pilsner 
4.9%   Chateu Melano  80 EBC
3.7% Weyermann CaraHell

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum - 12g - 60 min
Hersbrucker - 10g - 30 min
Hersbrucker - 5g - 15 min
Hersbrucker - 5g - Flameout

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk: 55*
Steg 1: 62*C - 30 min
Steg 2: 72*C - 45 min
Steg 3: 77*C - 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 838
Gjærmengde: Mye
Informasjon om gjæring:
8*C - 21 Dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. januar 2018
Flasket: 22. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F