Brygger: Ken Robin Ruud Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 9D Baltisk porter) Ekstra ingredienser: Honning OG: 1,068 FG: 1,025 Mengde vørter: 22,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 6,0% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,5kg Munich I 2kg Pilsnermalt 1kg CaraAmber 1kg Carared 0,3kg Carafa [B]Humle og krydder[/B] 30g Hull Melon @60m 30g Hull Melon @15m 40g Hull Melon @5m 0,7kg Honning [B]Andre ingredienser[/B] Honning [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader i 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Ale Gjærmengde: 1 pose Informasjon om gjæring: 20 grader i 2 uker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 17. september 2015 Flasket: 6. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N