Brygger: Rolf Bakke Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 8D Porter OG: 62 FG: 20 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 36,8l Alkoholstyrke: 5,4% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 83 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9800 gr. Pale Ale, Maris Otter, EBC 5 1000 gr. Pale crystal Malt, EBC 95 480 gr. Crystal malt hel, EBC 400 400 gr. Chocolate Malt, EBC 1200 300 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600 40 gr. Crystal malt, EBC 150 160 gr. Black malt, EBC 500 220 gr. Aromamalt, EBC 75 [B]Humle og krydder[/B] 36 gr. Centennial, 9,55 tid 01:30 30 gr. Northern Brewer, 7,4 tid 00:15 20 gr. Northern Brewer, 7,4 tid 00:05 [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 68 grader 75 min 78 grader 30 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP001 California Al Gjærmengde: Slurry, 235 ml Informasjon om gjæring: 19 grader i 13 dager 2 grader i 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. september 2015 Flasket: 23. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: F