Brygger: Rolf Bakke
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8D Porter
OG: 62
FG: 20
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 36,8l
Alkoholstyrke: 5,4%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 83 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9800 gr. Pale Ale, Maris Otter, EBC 5
1000 gr. Pale crystal Malt, EBC 95
480 gr. Crystal malt hel, EBC 400
400 gr. Chocolate Malt, EBC 1200
300 gr. Pale Chocolate Malt, EBC 600
40 gr. Crystal malt, EBC 150
160 gr. Black malt, EBC 500
220 gr. Aromamalt,  EBC 75

[B]Humle og krydder[/B]
36 gr. Centennial, 9,55 tid 01:30
30 gr. Northern Brewer, 7,4 tid 00:15
20 gr. Northern Brewer, 7,4 tid 00:05

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader 75 min
78 grader 30 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP001 California Al
Gjærmengde: Slurry, 235 ml
Informasjon om gjæring:
19 grader i 13 dager
2 grader i 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. september 2015
Flasket: 23. oktober 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: F