Brygger: Thomas Hellberg Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9D Baltisk porter OG: 1,070 FG: 1,026 Mengde vørter: 49,0l Mengde ferdig øl: 46,0l Alkoholstyrke: 5,9% Beregnet IBU: 24,1 Beregnet farge: 58,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 15.666 kg Munich II (97.21%) 0.450 kg Chocolate (2.79%) [B]Humle og krydder[/B] 100.0 g Hallertauer Mittelfrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (2 g/L) 50.0 g Hallertauer Mittelfrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (1 g/L) 50.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (1 g/L) [B]Andre ingredienser[/B] 2 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil) 1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil) [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 68 grader 10 min @78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 6 rør Informasjon om gjæring: Primary: 28 days @ 10° C Secondary: 14 days @ 20° C Lager: 28 days @ 15° C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 29. august 2013 Flasket: 24. september 2013 Filtrert: Nei Karbonering: N