Brygger: Thomas Hellberg Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9D Baltisk porter
OG: 1,070
FG: 1,026
Mengde vørter: 49,0l
Mengde ferdig øl: 46,0l
Alkoholstyrke: 5,9%
Beregnet IBU: 24,1
Beregnet farge: 58,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
15.666 kg Munich II (97.21%)
0.450 kg Chocolate (2.79%)

[B]Humle og krydder[/B]
100.0 g Hallertauer Mittelfrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (2 g/L)
50.0 g Hallertauer Mittelfrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (1 g/L)
50.0 g Hallertau Mittlefrueh Pellet (4.35% Alpha) @ 2 Minutes (Boil) (1 g/L)

[B]Andre ingredienser[/B]
2 ts Irish Moss @ 15 Minutes (Boil)
1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 Minutes (Boil)

[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min @ 68 grader
10 min @78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 6 rør
Informasjon om gjæring:
Primary:	28 days @ 10° C
Secondary:	14 days @ 20° C
Lager:	28 days @ 15° C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 29. august 2013
Flasket: 24. september 2013
Filtrert: Nei
Karbonering: N