Brygger: Marius Flagstad Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,066 FG: 1,014 Mengde vørter: 30,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,9% Beregnet IBU: 22,0 Beregnet farge: 21 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,3 kg Maris Otter Pale Malt 5 EBC 400 g Caramel Crystal Malt 120 EBC 400 g Caramel Malt Lys 30 EBC 400 g Hvete Malt 5 EBC 200 g Victory Malt 55 EBC 400 g Lys ekstrakt 5 EBC 200 g Bordsukker 5 EBC [B]Humle og krydder[/B] 40 g East Kent Goldings pellets 4,29% AA (60 min) 20 g Hallertauer Mittlefure pellets 1,57% AA (15 min) [B]Andre ingredienser[/B] 1 teskje Irish Moss (15 min) 1 dråpe Defoamer (60 min) [B]Meskeinformasjon[/B] Koke opp 20L vann til 72 grader Meske i 20L i 75 min på 66-68 grader Koke opp 10L vann til 75 grader Meske i 10L i 20 min på 70-72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Abbey Ale Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Gjæret 2 uker på gjæringskar i 15-18 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 7. mars 2015 Flasket: 4. april 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N