Brygger: Calypsobryggeriet
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1060
FG: 1010
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 14,5l
Alkoholstyrke: 6,56%
Beregnet IBU: 85,0
Beregnet farge: 23 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris otter pale malt 5ebc, Pale crystal 70ebc, Crystal 120 ebc, Munich 25 ebc.

[B]Humle og krydder[/B]
Simcoe A:11,9%, Columbus A:17,4%, Amarillo A:8,9%

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
60 min, 65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WYEAST 1318 LONDON 
Gjærmengde: 150ml fra gjærstarer
Informasjon om gjæring:
13 dager på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. februar 2014
Flasket: 19. februar 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N