Brygger: Calypsobryggeriet Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1060 FG: 1010 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 14,5l Alkoholstyrke: 6,56% Beregnet IBU: 85,0 Beregnet farge: 23 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris otter pale malt 5ebc, Pale crystal 70ebc, Crystal 120 ebc, Munich 25 ebc. [B]Humle og krydder[/B] Simcoe A:11,9%, Columbus A:17,4%, Amarillo A:8,9% [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min, 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WYEAST 1318 LONDON Gjærmengde: 150ml fra gjærstarer Informasjon om gjæring: 13 dager på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2014 Flasket: 19. februar 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N