Brygger: Gaute Lia
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 8C Oatmeal stout
OG: 1,061
FG: 1,020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 33,0
Beregnet farge: 70 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter
Havre
Bisquit malt
Dark chocolate malt
Crystal 150
Roasted barley

[B]Humle og krydder[/B]
EKG

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
68 grader, 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale 05
Gjærmengde: 11 gram
Informasjon om gjæring:
19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 20. september 2014
Flasket: 9. oktober 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N