Brygger: HELMERSEN GEIR Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6B Amerikansk IPA OG: 1064 FG: 1009 Mengde vørter: 50,0l Mengde ferdig øl: 48,0l Alkoholstyrke: 7,2% Beregnet IBU: 91,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale ale-malt, hvetemalt, honning [B]Humle og krydder[/B] Columbus-, Simcoe-, Amarillo-humler. [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 1-stegs mesking, 66 gr. i 90 minutter. Utsilling og skylling ca 70 min. i opptil ca 78 gr. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Tørrgjær, US-05 Gjærmengde: 30 g (rehydrert). Informasjon om gjæring: Primærgjæring ved 19 gr. i 12 dager. Ettergjæring / karbonisering på flasker i 7 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 22. februar 2016 Flasket: 5. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N