Brygger: HELMERSEN GEIR
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6B Amerikansk IPA
OG: 1064
FG: 1009
Mengde vørter: 50,0l
Mengde ferdig øl: 48,0l
Alkoholstyrke: 7,2%
Beregnet IBU: 91,0
Beregnet farge: 37 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale ale-malt, hvetemalt, honning

[B]Humle og krydder[/B]
Columbus-, Simcoe-, Amarillo-humler.

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
1-stegs mesking, 66 gr. i 90 minutter. Utsilling og skylling ca 70 min. i opptil ca 78 gr.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Tørrgjær, US-05
Gjærmengde: 30 g (rehydrert).
Informasjon om gjæring:
Primærgjæring ved 19 gr. i 12 dager. Ettergjæring / karbonisering på flasker i 7 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 22. februar 2016
Flasket: 5. mars 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N