Brygger: Petter Eik-Andresen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1D Tysk pilsener
OG: 1048
FG: 1007
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 34,0%
Beregnet IBU: 30,0
Beregnet farge: 8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.5 kg pale
0.2 kg munchner
0,2 kg hvetemalt

[B]Humle og krydder[/B]
75 gr Hallertauer

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mesking 62 gr en time
Ut 73 grader 15 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Nottingham
Gjærmengde: 1 pakke
Informasjon om gjæring:
12-14 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. desember 2014
Flasket: 28. desember 2014
Filtrert: Nei
Karbonering: N