Brygger: Petter Eik-Andresen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1D Tysk pilsener OG: 1048 FG: 1007 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 34,0% Beregnet IBU: 30,0 Beregnet farge: 8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.5 kg pale 0.2 kg munchner 0,2 kg hvetemalt [B]Humle og krydder[/B] 75 gr Hallertauer [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc [B]Meskeinformasjon[/B] Mesking 62 gr en time Ut 73 grader 15 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Nottingham Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: 12-14 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. desember 2014 Flasket: 28. desember 2014 Filtrert: Nei Karbonering: N