Brygger: Tore Wickstrøm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1,100 FG: 1,013 Mengde vørter: 40,0l Mengde ferdig øl: 38,0l Alkoholstyrke: 11,6% Beregnet IBU: 19,5 Beregnet farge: 110 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 12.000 kg Pilsner (67.04%) 2.500 kg Candi Sugar, Dark (13.97%) 1.000 kg Candi Sugar, Clear (5.59%) 0.900 kg Crystal 90 (5.03%) 0.500 kg Biscuit (2.79%) 0.500 kg Special-B (2.79%) 0.300 kg Aromatic Malt (1.68%) 0.200 kg Carafa I malt (1.12%) [B]Humle og krydder[/B] 74.0 g Styrian Golding 4.4% @ 60 Minutes 15.0 g Hersbrucker 2.8% @ 15 Minutes 15.0 g Styrian Golding 4.4% @ 15 Minutes 15.0 g Hersbrucker 2.8% @ 1 Minutes 15.0 g Styrian Golding 4.4% @ 1 Minutes [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Single step Infusion at 65°C for 90 Minutes [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Saftbrew Abbeye Gjærmengde: 2 pk Informasjon om gjæring: Fermented at 20°C with Saftbrew abbaye [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. september 2015 Flasket: 24. september 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N