Brygger: Tore Wickstrøm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1,100
FG: 1,013
Mengde vørter: 40,0l
Mengde ferdig øl: 38,0l
Alkoholstyrke: 11,6%
Beregnet IBU: 19,5
Beregnet farge: 110 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
12.000 kg Pilsner (67.04%) 
2.500 kg Candi Sugar, Dark (13.97%) 
1.000 kg Candi Sugar, Clear (5.59%) 
0.900 kg Crystal 90 (5.03%)
0.500 kg Biscuit (2.79%) 
0.500 kg Special-B (2.79%)
0.300 kg Aromatic Malt (1.68%) 
0.200 kg Carafa I malt (1.12%)

[B]Humle og krydder[/B]
74.0 g Styrian Golding 4.4%  @ 60 Minutes  15.0 g Hersbrucker 2.8%       @ 15 Minutes
15.0 g Styrian Golding 4.4%  @ 15 Minutes  15.0 g Hersbrucker 2.8%       @ 1   Minutes 
15.0 g Styrian Golding 4.4%  @ 1   Minutes

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Single step Infusion at 65°C for 90 Minutes

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Saftbrew Abbeye
Gjærmengde: 2 pk
Informasjon om gjæring:
Fermented at 20°C with Saftbrew abbaye

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. september 2015
Flasket: 24. september 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N