Brygger: Kim Due-Sørensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1085 FG: 1021 Mengde vørter: 55,0l Mengde ferdig øl: 47,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 67,0 Beregnet farge: 13 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter pale malt 5 EBC 11700g Pilsner malt 3 EBC 2400g Caramalt 35 EBC 1000g Pale malt 7 EBC 800g 15900g [B]Humle og krydder[/B] East Kent Golding 5,1% 100g 60min Citra 14,2% 35g 60min Target 10% 60g 45min East Kent Golding 5,1% 70g 20min Whirfloc 15min Citra 14,2% 50g 10min Target 10% 50g dry Citra 14,2% 50g dry East Kent Golding 5,1% 50g dry [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] Meske 67 grader 60 min Koke 90 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale us-05 Gjærmengde: 4 pk Informasjon om gjæring: Gjæret i 2 stk plastkarr på 25 l stk 20 grader 18 dager. [B]Kommentarer[/B] Tilsatt 7 gram sukker per liter for karbonering. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. januar 2018 Flasket: 14. februar 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F