Brygger: Kim Due-Sørensen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1085
FG: 1021
Mengde vørter: 55,0l
Mengde ferdig øl: 47,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 67,0
Beregnet farge: 13 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter pale malt 5 EBC 11700g
Pilsner malt 3 EBC 2400g
Caramalt 35 EBC 1000g
Pale malt 7 EBC 800g

15900g

[B]Humle og krydder[/B]
East Kent Golding 5,1% 100g 60min
Citra 14,2% 35g 60min
Target 10% 60g 45min
East Kent Golding 5,1% 70g 20min
Whirfloc 15min
Citra 14,2% 50g 10min
Target 10% 50g dry
Citra 14,2% 50g dry
East Kent Golding 5,1% 50g dry

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
Meske 67 grader 60 min

Koke 90 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale us-05
Gjærmengde: 4 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 2 stk plastkarr på  25 l stk 20 grader 18 dager.

[B]Kommentarer[/B]
Tilsatt 7 gram sukker per liter for karbonering.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. januar 2018
Flasket: 14. februar 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F