Brygger: Andreas Gregor Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5D Altbier OG: 1,046 FG: 1,012 Mengde vørter: 20,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 4,26% Beregnet IBU: 35,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2,63 kg Münchner Malt 1,23 kg Wiener 260 g Melanoidin 260 g Cara munich 44 g Carafa typ2 [B]Humle og krydder[/B] 33 g Spalter Select med 2,8% Alpha 81 g Tettnanger med 2,3% Alpha 7 g Magnum med 13% Alpha [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 grad: Innmesking/ mesker inn med kun Münchner og Wiener Malt 57 grad: 10 min. 63 grad: 35 min. Etter 63 grad hadde jeg opp i Melanoidin, Caramunich og Carafa typ2. 72 grad: 20 min. 78 grad: Avmesking [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 036 Düsseldorfer Gjærmengde: 1 Flaske Informasjon om gjæring: Hovedgjæring: 6 dager på 15 grader. Tapper over på flaske med 5 gram sukker per liter. Lagring: 3 dager på 20 grader. 5 uke på 4 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 30. september 2015 Flasket: 7. oktober 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N