Brygger: Sven Andreas Högfeldt Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9A Engelsk barley wine OG: 100 FG: 32 Mengde vørter: 33,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 8,9% Beregnet IBU: 45,0 Beregnet farge: 26 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 9.55kg Pale alemalt 200g Aromatic malt 200g Dark chrystal malt 50g Cara aroma [B]Humle og krydder[/B] 120min 25g Magnum 14.6% [B]Andre ingredienser[/B] 1ss pH 5.2 4g Kalsiumklorid 4g Kalsiumsulfat [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 80min Lak temperatur 72 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Windsor + Safale s04 Gjærmengde: 1poser Informasjon om gjæring: 23 grader. Posen med safale s04 ble tilsatt 12h etter windsor ale yeast. [B]Kommentarer[/B] Total koketid 2.5h [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. juni 2015 Flasket: 29. juni 2015 Filtrert: Nei Karbonering: N