Brygger: Sven Andreas Högfeldt
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9A Engelsk barley wine
OG: 100
FG: 32
Mengde vørter: 33,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 8,9%
Beregnet IBU: 45,0
Beregnet farge: 26 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
9.55kg Pale alemalt
200g Aromatic malt
200g Dark chrystal malt
50g Cara aroma

[B]Humle og krydder[/B]
120min 25g Magnum 14.6%

[B]Andre ingredienser[/B]
1ss pH 5.2
4g Kalsiumklorid
4g Kalsiumsulfat

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 80min
Lak temperatur 72 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Windsor + Safale s04
Gjærmengde: 1poser
Informasjon om gjæring:
23 grader. 
Posen med safale s04 ble tilsatt 12h etter windsor ale yeast.

[B]Kommentarer[/B]
Total koketid 2.5h

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. juni 2015
Flasket: 29. juni 2015
Filtrert: Nei
Karbonering: N