Brygger: Beerzebub Brewing
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 9B Amerikansk barley wine
OG: 1110
FG: 1029
Mengde vørter: 20,5l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 11,1%
Beregnet IBU: 70,0
Beregnet farge: 30 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
palemalt
caramel hell
crystal malt 45
special B

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo
cascade
green bullit

[B]Andre ingredienser[/B]
farin

[B]Meskeinformasjon[/B]
65c @ 75 min
78c @ 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp 007
Gjærmengde: 2pk i starter
Informasjon om gjæring:
19c @ 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. desember 2016
Flasket: 11. januar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N