Brygger: Beerzebub Brewing Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9B Amerikansk barley wine OG: 1110 FG: 1029 Mengde vørter: 20,5l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 11,1% Beregnet IBU: 70,0 Beregnet farge: 30 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] palemalt caramel hell crystal malt 45 special B [B]Humle og krydder[/B] Amarillo cascade green bullit [B]Andre ingredienser[/B] farin [B]Meskeinformasjon[/B] 65c @ 75 min 78c @ 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp 007 Gjærmengde: 2pk i starter Informasjon om gjæring: 19c @ 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. desember 2016 Flasket: 11. januar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N