Brygger: Gustav Foseid Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 5A Engelsk brown ale OG: 1065 FG: 1016 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 36,0 Beregnet farge: 25 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2 kg münchenermalt 3 kg pale malt (maris otter) 700 g Cara Hell 500 g Swaen brown [B]Humle og krydder[/B] 28 g Mosaic 12%, 55 minutter 15 g Nelson Sauvin, flamout [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 1 pakke Informasjon om gjæring: Romtemperatur [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. februar 2016 Flasket: 8. mars 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N