Brygger: Mats Øksne Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter) Ekstra ingredienser: Kaffe, einebær OG: 1,075 FG: 1,017 Mengde vørter: 60,0l Mengde ferdig øl: 50,0l Alkoholstyrke: 7,5% Beregnet IBU: 58,0 Beregnet farge: 56,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 84.7% Pale Malt, MO 07.3% Caramunich 05.1% Chocolate Malt 02.8% Roasted Barley [B]Humle og krydder[/B] 50g Centennial@60 50g Centennial@15 50g Centennial@10 50g Centennial@5 [B]Andre ingredienser[/B] Kaffe, 100g(kaldpresset i 1 liter vann i 24 timer, tilsatt ved tapping) Einebær, 30g, 3 dager i vodka, kvernet med stavmikser, tilsatt ved tapping [B]Meskeinformasjon[/B] 66c 60 minutter 74c 15 minutter [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp023 Gjærmengde: Regnet etter BF-CALC Informasjon om gjæring: 14 dager@20c [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. september 2016 Flasket: 26. september 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N