Brygger: Mats Øksne
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 8D Porter)
Ekstra ingredienser: Kaffe, einebær
OG: 1,075
FG: 1,017
Mengde vørter: 60,0l
Mengde ferdig øl: 50,0l
Alkoholstyrke: 7,5%
Beregnet IBU: 58,0
Beregnet farge: 56,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
84.7% Pale Malt, MO 
07.3% Caramunich
05.1% Chocolate Malt
02.8% Roasted Barley

[B]Humle og krydder[/B]
50g Centennial@60
50g Centennial@15
50g Centennial@10
50g Centennial@5

[B]Andre ingredienser[/B]
Kaffe, 100g(kaldpresset i 1 liter vann i 24 timer, tilsatt ved tapping)
Einebær, 30g, 3 dager i vodka, kvernet med stavmikser, tilsatt ved tapping

[B]Meskeinformasjon[/B]
66c 60 minutter
74c 15 minutter

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp023
Gjærmengde: Regnet etter BF-CALC
Informasjon om gjæring:
14 dager@20c

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 9. september 2016
Flasket: 26. september 2016
Filtrert: Nei
Karbonering: N