Brygger: Michael Dahlen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 2D Münchener dunkel OG: 1,053 FG: 1,014 Mengde vørter: 16,0l Mengde ferdig øl: 12,0l Alkoholstyrke: 5,1% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 38 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 99% Munich mørk 1% Chocolat [B]Humle og krydder[/B] Hallertau Magnum FWH [B]Andre ingredienser[/B] H3PO4, CaCl, CaSO4, vann, servomyces, protaflock [B]Meskeinformasjon[/B] 15min @50C 60min @63C 20min @72C + utmesk Tempøkning 1C/min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 140ml Informasjon om gjæring: 14 dager @ 9C. 4dager @12C. Senket til 1C over 96 timer. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. desember 2017 Flasket: 28. desember 2017 Filtrert: Nei Karbonering: F