Brygger: Michael Dahlen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 2D Münchener dunkel
OG: 1,053
FG: 1,014
Mengde vørter: 16,0l
Mengde ferdig øl: 12,0l
Alkoholstyrke: 5,1%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 38 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
99% Munich mørk
1% Chocolat

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau Magnum FWH

[B]Andre ingredienser[/B]
H3PO4, CaCl, CaSO4, vann, servomyces, protaflock

[B]Meskeinformasjon[/B]
15min @50C
60min @63C
20min @72C
+ utmesk

Tempøkning 1C/min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 140ml
Informasjon om gjæring:
14 dager @ 9C. 4dager @12C. Senket til 1C over 96 timer.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. desember 2017
Flasket: 28. desember 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: F