Brygger: Fredrik A. Martinsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10A Belgisk blond OG: 62 FG: 13 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,4% Beregnet IBU: 29,0 Beregnet farge: 29 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Mal 3 EBC 3000 g Wheat Malt 3 EBC 3000 g Flaked Oats 4 EBC 100 g [B]Humle og krydder[/B] Target 11% 20 g 60 minutes 44 g appelsinskall 4 g malt koriander tukket i 2 dl vann i presskanne i 5 min og tilsatt rett før kjøling [B]Andre ingredienser[/B] 6 g klar urt 10 min før end av kok [B]Meskeinformasjon[/B] 90 min 66 C 15 min 78 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP400 Belgian Wit Gjærmengde: 4 l starter. Ett rør Informasjon om gjæring: 2 uker 19 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: None Flasket: None Filtrert: Nei Karbonering: N