Brygger: Fredrik A. Martinsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10A Belgisk blond
OG: 62
FG: 13
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,4%
Beregnet IBU: 29,0
Beregnet farge: 29 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Mal 3 EBC 3000	g
Wheat Malt 3 EBC 3000	g
Flaked Oats 4	EBC 100	g

[B]Humle og krydder[/B]
Target 11% 20 g 60 minutes
44 g appelsinskall
4 g malt koriander

tukket i 2 dl vann i presskanne i 5 min og tilsatt rett før kjøling

[B]Andre ingredienser[/B]
6 g klar urt 10 min før end av kok

[B]Meskeinformasjon[/B]
90 min 66 C
15 min 78 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP400 Belgian Wit
Gjærmengde: 4 l starter. Ett rør
Informasjon om gjæring:
2 uker 19 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: None
Flasket: None
Filtrert: Nei
Karbonering: N