Brygger: Dag Frode Aasnes Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1105 FG: 1023 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 11,0% Beregnet IBU: 61,0 Beregnet farge: 159 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Roasted Barley Special B Chocolate Caramunich Carafa-III [B]Humle og krydder[/B] Warrior Goldings East Kent [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 ºC = 60 Min 78 ºC = 60 Min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: us-05 Gjærmengde: 1 + starter Informasjon om gjæring: 18 ºC = 3 Dager 21 ºC = 18 Dager 4 ºC = 4 Dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 21. oktober 2016 Flasket: 15. desember 2016 Filtrert: Nei Karbonering: N